Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta.
DLC: 90 päivää
Paino: 80g
Alkuperä: Laissac, Aveyron
Chromalya:n tavoitteena on tarjota sinulle terveellinen valikoima, joka kunnioittaa päänahkaa ja ympäristöä. Valitsemme parhaat pigmentit luonnosta tarjotaksemme ensimmäisen ranskalaisen ammattimaisen valikoiman bio-kasvivärejä, kosmetiikkatarjontamme on kattava ja rikastettu biologisilla kasviuuteilla, savi- ja ayurvedisten kasvien kuorintamme tunnetaan hyödyllisistä ominaisuuksistaan.
Luomu vihreä paprika on makean paprikan lajike, jonka tieteellinen nimi on Capsicum Annuum. Paprika kuuluu Solanaceae-perheeseen. FRDP on kehittänyt maatalousketjuja Espanjassa jo monien vuosien ajan. Nopeasti käsin keräämisen jälkeen tuoreet paprikat puhdistetaan, pestään, leikataan, grillataan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomu vihreä paprika: 100%
Energia yhteensä: 49 Kcal 208 kJ
Ravintokuitu: 2,8 g
Proteiini: 1,4 g
Suola: 0,16 g
Laktoositon ja gluteeniton kuivasalami. Luonnollinen suoli, jossa on tuhkaista kukkaa. Perinteinen käsityövalmistus, kotitekoista.
Sama liha kuin Pyreneiden salamista, mutta vielä maukkaammat aromit kapeamman suolen ansiosta. Tuottaa iloa illanistujaisiin.
Nämä olutsipulit ovat täysin trendikkäitä. Ne vastaavat halua luoda maukas ja herkullinen aperitiivi, jonka ympärille voit jakaa jännittävän ja yhteisöllisen hetken. Lisäksi ne sopivat täydellisesti naposteltavien ruokien, kuten hampurilaisten, tacoiden tai hodareiden, kanssa. Taikinassa oleva olut antaa erityisen ja ainutlaatuisen maun.
Pakkaus: 9 x 600 kg = 5,4 kg
1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä.
Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla.
Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Satiinikorsetti, jossa on sukkanauhat. Sivukoukku suljenta. Korsetin säätö nauhoilla takana. Pitsejä ja nauhoja viimeistelyinä. String mukana.
Saatavilla olevat koot: S - M - L - XL
Ihanteellinen suojaamaan pultin perustaa. Voidaan käyttää joko korkkina tai sisäänmenona.
Uudelleenkäytettävä
Materiaali: Silikoni 315°C
Helppoa tunnistamista varten jokaisella halkaisijalla on eri väri. Saatavilla myös luonnollisena versiona pyynnöstä.